CAREZZO ASSORTIMENT PORTIEVERPAKKINGEN IS NU COMPLEET

We hebben het Carezzo assortiment portieverpakkingen compleet gemaakt. Wij informeren u graag over de introductie van de laatste 2 Carezzo portieverpakkingen per 1 november. Daarmee biedt Carezzo altijd een portieverpakking als alternatief voor een grotere verpakking. Hiermee speelt Carezzo in op de wens om waste tegen te gaan en efficiënter en hygiënischer te kunnen verstrekken in de zorg. Ook is het aantal porties per omdoos fors minder waardoor de drempel om Carezzo te bestellen, lager is.

Het volledige assortiment diepvries portieverpakkingen bestaat nu uit:

– Nieuw mono verpakking Rozijnen/Krentenbol
– Nieuw duo verpakking Volkorenbrood
– Bestaand mono verpakking Cake en Muffin
– Bestaand mono verpakking Kaas/Ham- en Kaas Tosti

Nieuw Carezzo Mono verpakking Rozijnen/Krentenbol
Nieuw is de mono verpakking Rozijnen/Krentenbol met 8 gram eiwit per bol, welke naast de bestaande zak met 6 Rozijnen/Krentenbollen wordt gevoerd. De verbeterde receptuur van de Rozijnen/Krentenbol zorgt ervoor dat het product alle essentiële aminozuren bevat en relatief weinig zout en veel kalium. De Rozijnen/Krentenbol kan als variatie bij de broodmaaltijd worden gegeten en wordt steeds vaker ingezet als een lekker, herkenbaar tussendoortje met een hoge voedingswaarde.

Nieuw Carezzo Duo verpakking Volkoren Brood.
Brood wordt op afdelingen steeds vaker individueel ingezet bij cliënten met ondervoeding. Dan is een half brood soms te veel. Daarom brengen wij de Carezzo Duo verpakking. Volkoren Brood met 16 gram eiwit per Duo verpakking van 2 sneetjes Volkorenbrood. Dit is de makkelijkste manier om meer eiwitten te eten. Vervang standaard brood met 3 gram eiwit door Carezzo Volkorenbrood met bijna 3x zoveel eiwit per sneetje. Qua smaak is er geen verschil met standaard brood en ook de vezels zijn ruim aanwezig. Bovendien is het brood rijk aan kalium en fosfor en bevat het weinig koolhydraten.

Klik hier wanneer je een proefpakketje Carezzo portieverpakking wilt hebben.