Bravis patiënten uit het ziekenhuis vragen naar Carezzo voor thuis

Sinds Carezzo gebruikt wordt in de ziekenhuizen krijgen wij steeds meer telefoontjes van diëtisten en patiënten waar je Carezzo kan kopen voor thuis. Het is gebruikelijk dat patiënten bij ontslag uit het ziekenhuis een voedingsadvies meekrijgen voor meer eiwit in het dagmenu. Tijdens het verblijf in het ziekenhuis heeft men kennis kunnen maken met de smaak van verschillende Carezzo producten en als dat goed is bevallen gaan diëtisten uit de 1e lijn, of de patiënten zelf, op zoek waar men ze kan kopen.Zo kregen wij al diverse telefoontjes van de patiënten en hun diëtisten uit de Bravis ziekenhuizen. Die kregen namelijk het advies om meer eiwit in het dagmenu te nemen en dit met Carezzo producten te gaan doen.

Op onze website Carezzo.nl/shop/ kom je bij de webshop waar je Carezzo producten kan bestellen: Koop je alléén Carezzo producten, dan kan dat met een minimum order van € 39,95. Of je kunt Carezzo producten kopen, in combinatie met 4 koelverse maaltijden. Deze producten worden landelijk thuis afgeleverd, de bezorgkosten zijn € 3,95.

Met deze webshop biedt Carezzo Nutrition de mogelijkheid om ook thuis de Carezzo producten te kunnen gebruiken. Daarmee is dit een uitermate handige manier voor patiënten om in de PRE en POST operatieve fase hun voedingstoestand te verbeteren.