ETEN WAT U LEKKER VINDT EN KRIJGEN WAT U NODIG HEEFT

U bent gestopt met werken en u wilt nu nog volop genieten van uw leven. Dat hebt u na al die jaren ook wel verdiend. U hebt nu de tijd om de juiste keuzes te maken en te leven zoals u vindt dat het moet en kan. Nu is het tijd om mooie reizen te maken, musea te bezoeken, leuke dingen te doen en er te zijn voor de kleinkinderen.

U draait nog volop mee in de maatschappij en u doet misschien zelfs wel vrijwilligerswerk. Dus wilt u actief en sterk blijven en uw conditie handhaven. Wel voelt u dat u een dagje ouder bent geworden. Daar is helemaal niets mis mee, een verlies aan spierkracht is heel logisch. Toch wilt u een actieve leefstijl handhaven, waarbij u zeker geen concessies wilt doen aan smaakvol en lekker blijven eten. U wenst dus geen ingrijpende veranderingen, maar juist uw eetpatroon handhaven. Dat kan met de producten van Carezzo omdat die deel uitmaken van de basis voeding en heel erg vertrouwd zijn. U hoeft niet meer te eten en er hoeft daarom ook niets over te blijven, maar u krijgt wel extra eiwit in het gewone dagmenu.

De consequentie van ouder worden is dat u er niet sterker op wordt. Ouderen verliezen nu eenmaal spiermassa en de spieren voelen wat slapper aan. Daarom hebt u wanneer u ouder wordt meer eiwitten nodig. Want u wilt toch gezond en mobiel blijven, dus moet u gaan letten op eiwitrijke voeding en voldoende beweging. Wanneer u iedere dag extra eiwitten eet kunt u langer een actieve leefstijl hanteren. De Carezzo eiwitverrijkte producten helpen u daarbij. Dan kunt u nog heel lang van uw actieve leven genieten.

Gezond leven betekent goed eten en bewegen, met name na het sporten hebt u meer eiwit nodig, dan blijven uw spieren in conditie. Wanneer u iedere dag voldoende eiwitten eet kunt u langer een actieve leefstijl hanteren. Dat is toch wat u wilt en de eiwitverrijkte producten van Carezzo helpen daarbij. Daarmee staat u een leven lang ‘midden in de samenleving’.

Bestel nu!
box2
HR_66979_rvb
box1
HR_66919_rvb
box3
HR_66918_rvb
box4
HR_67017_rvb
box5
HR_66955_rvb
HR_67016_rvb
HR_66960_rvb
HR_66913_rvb
HR_66915_rvb
HR_66916_rvb
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

MET MEER EIWIT EN BEWEGEN HOUD IK MIJN SPIEREN IN CONDITIE

Lees het onderzoek*

*onderzoek van de universiteit van wageningen

EIWITOPNAME MOET VERSPREID OVER DE DAG GEBEUREN WANT TEVEEL EIWIT IN EEN KEER HEEFT GEEN ZIN

Het consumeren van een te grote hoeveelheid eiwit in één keer heeft geen zin. Dat kan het lichaam niet omzetten in spierweefsel. Daarom bestaat het Carezzo assortiment uit producten die tijdens ontbijt, lunch en als tussendoortje gegeten of gedronken kunnen worden. Daarmee hoeft het vertrouwde voedingspatroon niet gewijzigd te worden.

MEER EIWIT IN DE BROODMAALTIJDEN EN TUSSENDOOR
Omdat de warme maaltijd vaak al is voorzien van voldoende eiwit, is het van groot belang dat er extra eiwit tijdens het ontbijt en de lunch wordt geconsumeerd. Een betere spreiding van het extra eiwit gedurende de dag over de drie maaltijden is gunstiger voor de spieropbouw.

Ook op de tussendoormomenten kan extra eiwit geconsumeerd worden, om een betere spreiding van eiwitopname te realiseren. Drie maaltijdmomenten van 25 tot 30 eiwit gram gecombineerd met drie tussendoormomenten van 10 gram eiwit zou optimaal zijn.

EXTRA EIWIT ZONDER MEER TE ETEN
Bij ondervoeding en tijdens een revalidatieperiode is de eiwitbehoefte zo’n 50% tot 100% hoger dan normaal. Maar het is voor veel ouderen ondoenlijk om zoveel meer te eten met tussendoortjes. Daarom heeft Carezzo eiwitverrijkte basisvoeding. Er hoeft niet meer gegeten te worden om toch meer eiwit binnen te krijgen.

ONTBIJT

Begin sterk aan de dag met ons heerlijke eiwitverrijkt brood & sap.

TUSSENDOOR

Geniet van eiwitverrijkt fruitzuivel of plakje cake bij de koffie of thee.

LUNCH

Een eiwitverrijkte krentenbol in combinatie met fruitsap.

TUSSENDOOR

Geniet van eiwitverrijkte groentesoep te krijgen in drie smaken.

DESSERT

Eiwitverrijkte fruitzuivel na het avondeten is een verfrissende afsluiting.

LEKKERE TREK

Kies voor een overheerlijke koek of muffin bij de koffie of thee.

WEKELIJKS BEZORGD MET HET CAREZZO ABONNEMENT

Met het Carezzo abonnement kunt u kiezen uit vier boxen, die zijn samengesteld met verschillende producten voor de broodmaaltijden en tussendoor. In de boxen zit eiwitverrijkt brood en fruitsap, aangevuld met naar keuze soep, fruitzuivel of banket. U kunt de box kiezen die het best bij uw voorkeur past. Wit u eerst kennismaken met de Carezzo producten dan is er de Carezzo proefbox met daarin alle producten. Deze kunt u bestellen zonder abonnement. Wij willen het bestellen makkelijk maken. Wij leveren wekelijks de bestelling op dinsdag bij u af, of op een ander adres. Het abonnement is flexibel: u kunt pauzeren, u kunt wisselen tussen de verschillende boxen en u kunt direct opzeggen.

Lees meerBestel nu

WAT DOET CAREZZO VOOR U

Carezzo eiwitverrijkt eten en drinken heeft meer eiwit per portie dan gewoon eten. Zo krijgt u meer eiwit binnen zonder meer te eten. Als u ouder wordt beweegt u minder en neemt de energiebehoefte af. De porties die u eet worden kleiner. Maar de eiwitbehoefte neemt niet af en daardoor ontstaat er al gauw een tekort in de eiwitinname. Bij ziekte kan de eiwitbehoefte al bijna verdubbelen ten opzichte van jongere mensen. Bij een risico op ondervoeding is de eiwitbehoefte al 50% hoger dan van jongere volwassenen. In wetenschappelijk onderzoek is aangetoond en onderbouwd dat Carezzo eiwitverrijkt eten en drinken in de hogere eiwitbehoefte voorziet.

CAREZZO IN ZIEKENHUIZEN

Carezzo eiwitverrijkt eten en drinken wordt verstrekt in veel toonaangevende ziekenhuizen aan patiënten met een risico op ondervoeding. Als de oplossing om de eiwitinname drastisch te verhogen met gewone basisvoeding die iedereen lekker vindt. Carezzo is ontwikkeld in samenwerking met Wageningen Universiteit en Ziekenhuis Gelderse vallei en is onderzocht in vele doelgroepen in het ziekenhuis, verpleeg en verzorging, en bij thuiswonenden. In wetenschappelijke studies is de onderbouwing verkregen dat meer dan 70% van de ouderen de hoge eiwitinname doelstellingen haalt ten opzichte van een minderheid met de huidige benadering. Diëtisten adviseren ook een hogere eiwitinname voor thuiswonende ouderen. Zeker bij een risico op ondervoeding, ziekte en tijdens de periode van herstel.

×

BEZOEK ONS!

HET LAATSTE NIEUWS